Velden zijn niet correct ingevuld

Hilko Bakker gaat de strijd aan met onkruid!

Voor ons is milieuvriendelijk werken belangrijk. Ook als het op het bestrijden van onkruid aankomt dat zich tussen de bestrating nestelt. Waar het handmatig verwijderen van onkruid de meest milieuvriendelijke methode is, is het tevens het meest arbeidsintensief en slechts een tijdelijke oplossing. Immers, alleen het blad wordt verwijderd wat boven het maaiveld zichtbaar is, de wortel blijft vaak zitten waardoor onkruid weer snel terug kan komen. Recent heeft Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker dan ook een nieuwe aanwinst in de arm genomen in de vorm van een onkruidbestrijdingsunit dat werkt op basis van hetelucht.

Effectief tegen onkruid, veilig voor mens en dier

Voor verhardingen en halfverhardingen is dit een zeer nuttige bestrijding van onkruid. Met een werktemperatuur van om en nabij de 400 graden Celcius is kans op ontbranding nihil en wordt het onkruid snel en effectief uitgedroogd waarna het snel zal afsterven. Kans op hergroei is minimaal door zaaddoding en uitputting van het wortelstelsel. Het gebruik van hetelucht is bovendien onschadelijk voor uw bestrating en kan op deze manier, snel, effectief, ergonomisch en bovenal gifvrij worden ingezet! Volkomen veilig voor grondwater, mens en dier.

Meer weten?

Ook bij grotere oppervlakken kunnen wij snel optreden tegen onkruid. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!Naar overzicht