Velden zijn niet correct ingevuld
terreinonderhoud

Boomverzorging

Boomverzorging is specialistisch werk. Het is van belang om de juiste kennis, ervaring en gereedschappen in huis te hebben. Voor Hilko Bakker Groenvoorzieningsbedrijf is boomverzorging inmiddels een tweede natuur. Met hoogwerkers en goed gereedschap is geen boom ons te hoog. Onze European Tree Workers zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw boom met als doel deze gezond en veilig te houden. Ook voor het onderhoud van bossen kunt u ons inschakelen. 

Werkzaamheden aan bomen en struiken

Om de boom in goede conditie te houden is het belangrijk deze tijdig te snoeien. Takken die in de weg zitten kunnen we vakkundig verwijderen zonder dat de boom hier onder lijdt. Iedere boomeigenaar is verantwoordelijk voor zijn eigen bomen. Denkt u dat één van uw bomen niet meer gezond is dan kunnen wij dit voor u onderzoeken. Soms is er geen andere oplossing dan de boom te kappen. We verzorgen het vellen van de boom, maar ook alle andere werkzaamheden met de juiste aanpak.

Uw bomen laten snoeien, vellen of verplanten?

Voor meer informatie over boomverzorging en de verschillende werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie en een prijsopgave. Is er spoed bij door bijvoorbeeld stormschade? Geef ons even een belletje, we staan zo snel mogelijk voor u klaar.

Contactformulier