Velden zijn niet correct ingevuld

Vellen van bomen

Soms is het onoverkomelijk en moet u besluiten om een boom te laten verwijderen. Er kunnen verschillende redenen zijn om een boom te kappen. Ziekte, overlast, stormschade of gevaar voor de omgeving kunnen bepalend zijn in de keuze om een boom te laten vellen. Heeft u een boom met een slechte conditie of vitaliteit? Dan is het verstandig om de boom te laten onderzoeken.

 

Boom verwijderen: vellen, kappen of afbreken

Er zijn verschillende technieken om een boom te rooien. Een boom met voldoende ruimte eromheen kan in één keer onderaan bij de stam worden afgezaagd. Als de boom niet kan vallen moet deze klimmend worden afgebroken. Dit vraagt daarom om een andere aanpak. Naast klim- en afvangtechnieken maken we ook gebruik van hoogwerkers en hijskranen. Hoe de boom wordt gerooid is afhankelijk van de situatie.

Waarom Hilko Bakker Groenvoorziening voor het vellen van uw boom?

Het vellen van bomen vraagt om de juiste aanpak. We bekijken of er een kapvergunning aangevraagd moet worden. We beoordelende boom en de omgeving om de valrichting van de boom te bepalen. Dit komt heel secuur. Na het kappen blijft een stobbe over. Met onze eigen stobbenfrees kunnen we nagenoeg overal komen om de stobbe te verwijderen. Doordat Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker beschikt over European Treeworker`s en personeel dat in het bezit is van ECC1,2 en 3 bent u bij ons aan het juiste adres.

  1. Groenpartner sinds 1996
  2. Compleet eigen machinepark
  3. Eigen personeel
  4. Volledig opgeleid en gecertificeerd

Goed onderhoud verkleind de kans op gebreken. Wij verzorgen ook het onderhoud van bomen.

Meer weten over het laten vellen van uw boom?

Heeft u een boom die in de weg staat? Vertrouw op de vakkundigheid van Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker. Wij zijn bekend in heel Drenthe. We komen onder andere in plaatsen als Hoogeveen, Pesse, Havelte en Beilen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen