Velden zijn niet correct ingevuld
Roze bloemen

Tuinaanleg

U beleeft veel plezier aan een nieuwe tuin. Wij beleven plezier aan de realisatie ervan! Bij Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker gaan we graag voor u aan de slag om uw tuin opnieuw aan te leggen. Wij zijn bekend met verschillende stijlen als een moderne tuin, een sierlijke tuin, een onderhoudsvriendelijke of landelijke tuin. We bekijken uw buitenruimte en brengen passend advies uit.

Uw nieuwe tuin: van ontwerp naar werkelijkheid

In vijf stappen leggen we een compleet nieuwe tuin voor u aan.

Inventarisatie van uw wensen

In een vrijblijvend gesprek nemen we allereerst uw wensen door. Op welke plek moeten borders worden aangelegd? Waar komen hoge planten en waar komt een gazon of een terras? Of is het misschien sfeervol om een waterpartij aan te leggen? Door uw wensen in kaart te brengen proberen we de beelden uit uw hoofd te vertalen naar het tuinontwerp.

Ontwerp

Op basis van de wensen die we hebben besproken, maken we een tuinontwerp voor u. In het ontwerp worden alle zaken als beplanting, straatwerk, verlichting en beregening meegenomen. Met een goed beplantingsplan zorgen we dat de beplanting aansluit op het ontwerp. Als het ontwerp zegt dat de beplanting een natuurlijk scheidingslijn vormt of dat inkijk moet worden voorkomen, dan moet dit in de praktijk natuurlijk ook zo zijn.

Offerte

De besproken werkzaamheden werken we voor u uit in een overzichtelijke offerte. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij het budget dat u beschikbaar heeft.

Plan van aanpak

Is de offerte akkoord? Dan gaan we verder met de volgende stap. Er volgt een kort maar krachtig plan van aanpak. We spreken met u af wanneer we van start gaan, zodat u eventueel zelf voorbereidende werkzaamheden uit kunt voeren.

Aanleg van de tuin

Vervolgens gaan we van start met de realisatie van uw nieuwe tuin. Wij verzorgen het juiste materiaal, de beplanting en de mankracht om de nieuwe tuin aan te leggen.

Waarom Hilko Bakker Groenvoorziening voor de aanleg van uw nieuwe tuin?

Wij realiseerden al vele tuinen voor particuliere en zakelijke klanten. Wij kunnen u eventueel voorbeelden laten zien.

  1. Groenpartner sinds 1996
  2. Compleet eigen machinepark
  3. Eigen personeel
  4. Volledig opgeleid en gecertificeerd

Meer weten over de aanleg van een nieuwe tuin?

Voor de aanleg van uw tuin, borders of waterpartij staan wij u graag bij. Neem contact met ons op en maak uw wensen bespreekbaar, dan geniet dit jaar nog van uw opnieuw aangelegde tuin!

Offerte aanvragen