Velden zijn niet correct ingevuld

Dát is nou Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker!

Hilko Bakker Groenvoorzieningsbedrijf uit Eursinge werkt al ruim 20 jaar voor particulieren en bedrijven. U kunt er dus op vertrouwen dat uw project bij ons in goede handen is. Van de aanleg van een nieuwe tuin tot grootschalige projecten in de gemeente of provincie.

Waarom kiezen voor ons?

  1. Groenpartner sinds 1996
  2. Compleet eigen machinepark
  3. Eigen personeel
  4. Volledig opgeleid en gecertificeerd

 

 

1. Groenpartner sinds 1996

Wij zijn sinds 1996 uw partner voor alle voorkomende werkzaamheden in het groen. Al ruim 20 jaar voeren we werkzaamheden uit aan tuinen en zijn wij gespecialiseerd in terreinonderhoud, boomverzorging en landschapsonderhoud.

2. Compleet eigen machinepark

Om goed werk te verrichten moet je goed materiaal hebben. Dat is een belangrijke voorwaarde waar Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker zeker aan voldoet. Met een eigen machinepark, bestaande uit onder andere een stobbenfrees, hoogwerkers en goed snoeigereedschap voeren we alle voorkomende groenklussen uit.

3. Eigen personeel

Met ons vaste team bestaande uit vader, zoon en circa zes medewerkers ligt er een stevige basis. Werken in het groen is seizoensgebonden. Wanneer het groen groeit en bloeit, groeit ons team ook.

4.   Volledig opgeleid en gecertificeerd

Werken in het groen vraagt om een veilige aanpak. Dit is niet alleen voor onze medewerkers en de omgeving  van belang, ook de overheid vraagt erom. Middels bijscholing, training en opleiding dragen we zorg dat onze kennis optimaal is en blijft.

  • VCA-Gecertificeerd
  • European Tree Worker
  • Groenkeur Boomveiligheid Controleur
  • Erkend leerbedrijf
  • Flora en Fauna diploma's
  • ECC Motorzaag Gecertificeerd

vca certificaat

Werkgebied Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker

Onze hoveniers en boomverzorgers komt u voornamelijk tegen in de provincie Drenthe. Projectmatig werken wij ook wel eens in de omliggende provincies als Groningen en Overijssel. Ons bedrijf is gevestigd in Eursinge, nabij Pesse en dus van oudsher het meest bekend in deze regio. Vanuit Eursinge bedienen wij de omgeving - van Hoogeveen tot Pesse en van Ruinen tot Beilen - met onze hoveniers- en groendiensten. Zoekt u een hovenier in Drenthe of heeft u een andere groenklus? Neem gerust contact met ons op!  

Meer weten over Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker?

Voor meer informatie over ons bedrijf, de werkwijze en de werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw project.

Contactformulier