Velden zijn niet correct ingevuld
Tuin met lounge

Hovenier Hoogeveen

Zoekt u een hovenier in Hoogeveen? Al sinds 1996 verricht Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker hoveniersdiensten in Drenthe, zodoende dus ook in Hoogeveen. Is uw tuin aan een onderhoudsbeurt toe? Of heeft u een complexe groenklus die u wilt uitbesteden? Hilko Bakker is een hoveniersbedrijf met een breed dienstenpakket. Zo realiseren wij tuinen van ontwerp tot aanleg én zijn wij in staat specialistische groendiensten in Hoogeveen te verzorgen; als het vellen van bomen of het onderhouden van bossen.

Contact opnemen


Referenties in Hoogeveen

Onze hoveniers hebben reeds verschillende tuinen gerealiseerd in Hoogeveen en omgeving. Ook voor periodiek onderhoud bevinden wij ons in Hoogeveen.  Wij kunnen u dan ook verschillende voorbeelden laten zien van ons geleverde werk.

Wat doet de hovenier voor u?

Een hovenier wordt in de volksmond ook wel een tuinman genoemd. Bij een tuinman denkt men vaak aan het terugkerende onderhoud aan (grote) particuliere tuinen en landgoederen dat wordt uitgevoerd door één vast persoon. Ons hoveniersbedrijf is een veelzijdig groenbedrijf.  Naast terugkerende onderhoudsdiensten als maaien en snoeien, kunnen wij met een heel team vakprofessionals ook grootschalige groenprojecten aanpakken. Zowel voor particulieren als bedrijven in en rondom Hoogeveen verzorgen wij alle voorkomende groendiensten. Aan welke werkzaamheden u hierbij kunt denken?

De service van ons hoveniersbedrijf 

Van een hoveniersbedrijf wordt verwacht dat zij goed luisteren naar de wensen van de klant. Het belangrijkste uitgangspunt is namelijk dat u tevreden bent met het eindresultaat. Dit bereiken we door goede afspraken met elkaar te maken. Om uw tuinwensen in kaart te brengen, plannen we graag een afspraak met u in. We komen graag bij u in Hoogeveen om de werkzaamheden te beoordelen, te bekijken en een inschatting te maken. 

Tuinaanleg, onderhoud, hovenier, boomverzorger, boomverzorging, tuinman, straatwerk, sierbestrating, snoeien, heg knippen, tuinontwerp, tuinarchitect, eikenprocessierups bestrijden, jeukrups, brandharen, rupsen eik.

Contactformulier