Velden zijn niet correct ingevuld
Struik met stenen tuin

Uw tuinonderhoud uitbesteden?

Hilko Bakker Groenvoorziening neemt het tuinonderhoud van begin tot het einde graag van u over! U kunt ons op afroep inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden in de tuin zoals snoei- en maaiwerkzaamheden of onkruidbestrijding. Het is ook mogelijk om met ons een plan voor tuinonderhoud op te stellen.

Wij verzorgen het complete onderhoudspakket voor u:

 • Bijknippen of snoeien van de heg

 • Onkruid vrij maken van de tuin

 • Onderhoud / maaien van het gazon

 • Voorjaarsonderhoud

  Uw tuin wordt startklaar gemaakt, zodat u er de hele zomer lang van kan genieten. Wij verwijderen alle bladeren en afgestorven planten. Het nodige snoeiwerk wordt uitgevoerd en de tuin wordt bemest.
 • Najaarsonderhoud

  Uw tuin wordt helemaal winterklaar gemaakt. Al het blad wordt verwijderd en indien nodig snoeien we de bomen en heesters. Tot slot wordt de tuin bemest en wordt er gekeken of er planten moeten worden afgedekt om een strenge winter te kunnen doorstaan.

Waarom Hilko Bakker Groenvoorziening voor het onderhoud aan uw tuin?

Wij zijn bekend in heel Drenthe. We komen in plaatsen als Hoogeveen, Pesse en Havelte. Heeft u vragen over tuinwerkzaamheden Onze tuinman (hovenier) is er ook voor u!

 1. Groenpartner sinds 1996
 2. Compleet eigen machinepark
 3. Eigen personeel
 4. Volledig opgeleid en gecertificeerd

Meer weten over onderhoud aan uw tuin?

Voor het onderhoud van uw tuin, borders of gazon staan wij u graag bij. Op basis van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd maken we graag een prijsberekening. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Contactformulier