Velden zijn niet correct ingevuld

Onderhoud van begraafplaatsen

Een begraafplaats met goed verzorgde grafmonumenten en goed onderhouden groen biedt een rustige omgeving om te rouwen. Als allround groenvoorzieningsbedrijf komen wij ook op begraafplaatsen om de onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Waaruit bestaat begraafplaatsonderhoud?

De werkzaamheden op en rondom een kerkhof bestaan onder andere uit maaiwerkzaamheden, onderhoud van hagen, beplanting en onkruidbeheer. Ook snoeiwerkzaamheden en het onderhouden van bomen behoren tot het takenpakket. Eigenlijk gaan alle voorkomende groenwerkzaamheden in de buitenruimte ook op voor begraafplaatsonderhoud. Maar dan nét met een beetje extra zorg en respect.

Voorbeeld van een renovatie grafmonument

Regelmatig renoveren we grafmonumenten voor families. Zie hieronder een impressie van een grafmonument voor en na renovatie.

Grafdelving en levering van grafmonumenten

Wij verzorgen ook grafdelving; dat wil zeggen het openen en sluiten van een graf op de begraafplaats. Ook het voorlopen naar het graf kan een onderdeel van onze diensten zijn. Tevens verzorgen wij de levering van grafmonumenten. Wilt u meer weten over de werkzaamheden op en rondom begraafplaatsen? Neemt u dan contact met ons op.

Contactformulier