Velden zijn niet correct ingevuld

Maak uw tuin lenteklaar!

De dagen worden langer en de zon wordt weer krachtiger. Begint het al te kriebelen? Tijd om uw tuin lenteklaar te maken!

Onze hoveniers helpen u graag met het klaar maken van uw tuin voor de aankomende lente. We kunnen bij u langskomen voor tuinonderhoud om alle afgestorven planten, bladeren en onkruid te verwijderen. Ook is het mogelijk om de borders en het gazon te laten bemesten. Wij maken uw tuin startklaar, zodat u er de hele zomer optimaal van kan genieten.

Een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen

Wilt u een fris nieuw tuinontwerp om het nieuwe seizoen in te gaan? Met onze jarenlange ervaring in Meppel, Ruinen, Hoogeveen en Beilen beschikken we over de kennis en de middelen om uw nieuwe tuin aan te leggen precies naar uw wensen. Wij zijn bekend met verschillende stijlen als een moderne tuin, een sierlijke tuin, een onderhoudsvriendelijke of landelijke tuin.

Advies nodig?

Wilt u graag een nieuwe tuin maar weet u niet waar u moet beginnen? Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker bekijkt uw buitenruimte en brengt een passend advies uit. Meer weten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.

 

 Naar overzicht