Velden zijn niet correct ingevuld

Wij zijn op zoek naar vakkrachten!

Door toenemende werkzaamheden op zoek naar vakkrachten die ons team willen versterken. Onderstaande vacatures staan open:

  • Aankomend hoveniers 
  • Vakbekwaam hoveniers
  • Boomverzorgers

Aankomend hoveniers

Heb je het eerste jaar van de opleiding tot hovenier gehaald? Dan ben je aankomend hovenier. Je hebt de basisvaardigheden en -kennis onder de knie. We zijn op zoek naar jou!

Vakbekwaam hoveniers

Heb je de opleiding tot hovenier succesvol afgerond dan mag je jezelf vakbekwaam hovenier noemen. We zijn op zoek naar vakbewaam hoveniers bij Hilko Bakker B.V.

Boomverzorgers

Boomverzorging is een vak apart. Werk je graag in de uitvoering van boomverzorging? Lekker aan de slag met een klimuitrusting en motorkettingzaag tussen de takken? Solliciteer als boomverzorger bij ons.

Werken bij Hilko Bakker B.V.

Wij zijn meer dan alleen een hovenierbedrijf. Je komt te werken in een team met zes collega’s, die net als jij groene vingers hebben. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden in en rondom tuinen, bedrijventerreinen en landschappen. Wij doen zowel ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Service en kwaliteit staat bij ons voorop. Ons bedrijf is gevestigd in Eursinge, in de buurt van Hoogeveen. 

Enthousiast? Reageer direct!

Wil je meer weten over de functies, over ons of wil je solliciteren? Vul dan het formulier hieronder in of neem contact met ons op via 0528 - 241986.

Contactformulier

 Naar overzicht